Villkor

Välkommen till lunevio.com. Genom att besöka, surfa eller använda vår webbplats samtycker du till att följa och vara bunden av följande villkor. Läs detta avtal noggrant innan du fortsätter.

     1. Godkännande av avtal: Din användning av våra tjänster är föremål för meddelanden, villkor och villkor som anges i detta avtal. Genom att gå in på eller använda vår webbplats samtycker du till att vara bunden av dessa villkor. Vi förbehåller oss rätten att ändra denna webbplats och dess villkor när som helst.

     2. Riktlinjer för innehåll: Du samtycker till att inte ladda upp, distribuera eller publicera något innehåll som innehåller skadlig kod, är ärekränkande, obscent, diskriminerande eller kränker andras rättigheter. Vi tar inget ansvar för att undersöka källan till obehörig åtkomst eller användning av webbplatsen.

     3. Användarkonto: När du registrerar dig får du ett konto-ID och lösenord för att komma åt vissa delar av webbplatsen. Genom att använda de angivna uppgifterna har du behörighet att använda webbplatsen i enlighet med detta avtal.

     4. Ålderskrav: Genom att acceptera dessa villkor bekräftar du att du är 18 år eller äldre. Användare under 18 år måste övervakas av en förälder eller vårdnadshavare när de använder webbplatsen.

     5. Begränsad licens: Vi ger dig en begränsad, återkallbar, icke-överlåtbar och icke-exklusiv licens för att komma åt och använda webbplatsen för personliga, icke-kommersiella ändamål. Varje brott mot detta avtal kommer att resultera i omedelbart återkallande av licensen.

     6. Immateriella rättigheter: Allt material, inklusive bilder, text, design och videor, på denna webbplats är endast för personligt, icke-kommersiellt bruk, såvida det inte uttryckligen godkänts av oss i förväg. Reproduktion, distribution eller utnyttjande av webbplatsen eller dess innehåll utan tillstånd är strängt förbjudet.

     7. Uppsägning: Vi förbehåller oss rätten att vägra service, avsluta konton och annullera beställningar efter eget gottfinnande, inklusive utan begränsning för kundbeteende som bryter mot tillämplig lag eller som är skadligt för våra intressen.

     8. Åtkomstansvar: Du är ensam ansvarig för att komma åt och använda webbplatsen med ditt tilldelade lösenord och identifiering. Du måste skydda säkerheten och integriteten för dina inloggningsuppgifter och omedelbart meddela oss om all obehörig användning eller säkerhetsbrott.

     9. SMS-meddelanden: Genom att delta i Lunevios SMS-aviseringar under utcheckningsprocessen eller prenumerera via våra prenumerationsverktyg samtycker du till att ta emot återkommande textmeddelanden relaterade till din beställning, inklusive påminnelser om övergivna beställningar, sms-erbjudanden, transaktionstexter och granskningsförfrågningar. Vårt företagsnamn eller ID används för att skicka dessa meddelanden. För att avbryta prenumerationen på vår SMS-tjänst och sluta ta emot textmarknadsföringsmeddelanden och aviseringar, svara helt enkelt STOP på alla meddelanden du får från oss eller använd länken för att avsluta prenumerationen. Observera att alternativa ord eller förfrågningar inte kommer att anses vara ett giltigt sätt att välja bort. Även om vi inte tar ut några avgifter för tjänsten, kan vanliga meddelande- och datataxor gälla som bestäms av din trådlösa operatör. Om du har några frågor eller behöver hjälp med vår SMS-tjänst, skicka HJÄLP till det nummer du fått meddelandena från. Du kan också nå oss på contact@lunevio.com . Vi förbehåller oss rätten att ändra telefonnummer eller kortkod för vår tjänst. I sådana fall kommer du att meddelas om detta. Observera att meddelanden som skickas till ändrade nummer, inklusive STOPP- eller HJÄLP-förfrågningar, kanske inte tas emot, och vi är inte ansvariga för efterlevnad av förfrågningar i sådana meddelanden. Vi garanterar inte framgångsrik, snabb eller korrekt leverans av information via SMS-tjänsten och vi tar inget ansvar för något beroende eller åtgärd baserad på detta. Att skydda din integritet är vår högsta prioritet. För information om hur vi samlar in och använder dina personuppgifter, se vår integritetspolicy [LINK zur Datenschutzrichtlinie].

Genom att använda denna webbplats godkänner du dessa villkor. Underlåtenhet att följa dessa villkor kan leda till att din åtkomst till våra tjänster upphör.